Amazon Eureka Forbes Quiz Answers – Win Free Aquaguard Marvel Water Purifier

0
154

Amazon Eureka Forbes Quiz Answers

Amazon Eureka Forbes Quiz Answers – Hi guys here are all 5 correct answers of Amazon Eureka Forbes Quiz Answers.

Amazon Eureka Forbes Quiz Answers

Amazon Eureka Forbes Quiz Answers is now live in Amazon App and playing Amazon Eureka Forbes Quiz Answers you can win Rs.10,000 Amazon Pay balance. In this post we provides all details of Amazon Eureka Forbes Quiz and also provide Amazon Eureka Quiz Answers.

You can also participate in Amazon Daily Quiz and win many prizes. We daily provide you Amazon Daily Quiz Answers. You can also join our ‘Telegram Channel‘ for latest updates and regularly getting quiz answers.


Amazon Eureka Forbes Quiz Answers – Win Aquaguard Marvel Water Purifier

Q1: Which of these does the RO technology in the Aquaguard Marvel (RO+UV+UF+MTDS) water purifier remove?

Answer 1:  All of these

Q2: The Aquaguard Marvel (RO+UV+UF+MTDS) has an active ________ cartridge- a patented technology. Fill in the blanks

Answer 2: Copper

Q3: The Aquaguard Marvel (RO+UV+UF+MTDS) is suitable for which of these water sources?nor 9A Phone?

Answer 3: All of these

Q4: At which of these places can the Aquaguard Marvel (RO+UV+UF+MTDS) water purifier be installed?

Answer 4: Both on kitchen wall and table top

Q5: The Advanced Mineral Guard Technology in the Aquaguard Marvel (RO+UV+UF+MTDS) water purifier help in retaining which nutrient in the water?

Answer 5: All of these

Amazon Eureka Forbes Quiz Answers

After giving all 5 correct Amazon Eureka Forbes Quiz Answers you successfully entered the lucky draw to win Rs.10,000 in Amazon Eureka Quiz Answers.


Old Quiz Answers

Amazon Eureka Forbes Quiz Answers

Q1: What is the name of the newly launched online exclusive water purifier?

Answer 1: Aquaguard Marvel

Q2: What are the different water sources does this purifier support in providing healthy water? (Hint: sources are given in the video)

Answer 2: All of the above

Q3: As per the video, what are the benefits of drinking copper enriched water?

Answer 3: All of the above

Q4: In the video, how many stages of water purification does Aquaguard Marvel has?

Answer 4: 7

Q5: Choose the feature that makes Aquaguard Marvel different from the rest of the Eureka Forbes water purifier range? (Hint: watch the video for the answer)

Answer 5: Active Copper


How To Play This Amazon Eureka Forbes Quiz Answers?

1. First of all open your amazon app and login into your account.

2. Next step you need to go ‘Funzone‘ or you can search in the search bar ‘Quiz‘ and tap on fun zone or you can also click on three lines in amazon app and you will get ‘Funzone‘ Option.

amazon Eureka quiz answers

3. Now click on Amazon Eureka Forbes Quiz banner or image and click on start quiz button & play Amazon Eureka Quiz Answers.

Amazon Eureka Forbes Quiz Answers

4. On next page watch the video or you can click on skip button to start the quiz.

Amazon Eureka Forbes Quiz Answers

5. Now answer the Amazon Forbes Quiz correctly according to our provided answer.

Current On Going Amazon Quizzes:- 

Details – Amazon Eureka Quiz Answers

Organiser:Amazon India
Today’s Amazon Quiz:Amazon Eureka Forbes Quiz
Today’s Prize:Aquaguard Marvel Water Purifier
Amazon Quiz Date:27th July – 7th Augest 2020
Amazon Quiz Time:Any Time
No Of Winners:12
Winners List Will Be Declared On:30th August 2020

Guys I hope you win this Amazon Eureka Quiz Answers ! Best Of Luck

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here