Amazon Prime Day Quiz Answers – Win Free OnePlus Nord, Rs.25000, Rs.1,00,000 & Asus Gaming Laptop

0
478

Amazon Prime Day Quiz Answers

Amazon Prime Day Quiz Answers – Hi guys here are all 5 correct answers of Amazon Prime Day Quiz Answers.

Amazon Prime Day Quiz is now live in Amazon App and playing Amazon Prime Day Quiz you can win Asus Gaming Laptop & Rs.1,00,000 amazon pay balance. In this post we provides all details of Amazon Prime Day Quiz and also provide Amazon Prime Quiz Answers.

You can also participate in Amazon Daily Quiz and win many prizes. We daily provide you Amazon Daily Quiz Answers. You can also join our ‘Telegram Channel‘ for latest updates and regularly getting quiz answers.


Amazon Prime Day Quiz Answers Win OnePlus Nord (1 Winners)

Amazon Prime Day Quiz Answers Win OnePlus Nord

Q1: You can save up to Rs. _____ on shopping from Small & Medium Businesses between 23rd July to 4th August.

Answer 1: 200

Q2: When does Prime Day 2020 start?

Answer 2: 6th Aug, midnight

Q3: Which of the following products is launching on Prime Day 2020?

Answer 3: Boat Headphones and Audio devices

Q4: How much does a Prime member pay on a product delivery?

Answer 4: None, it’s FREE

Q5: Prime membership includes unlimited reading for Prime members at no extra cost

Answer 5: true


Amazon Prime Day Quiz Answers Win Rs.25000 Amazon Pay Balance (4 Winners)

Amazon Prime Day Quiz Answers Win Rs.25000 Amazon Pay Balance

Q1: How long will the Prime Day Sale last?

Answer 1: 2 Days , 6th and 7th August

Q2: Which Kannada-language comedy-drama film starring Danish Sait has released as a Prime Day Special?

Answer 2: French Biriyani

Q3: How many unique products can customers discover from small businesses ?

Answer 3: 4 crore +

Q4: What are some ways customers can maximize their savings this Prime Day?

Answer 4: All of The Above

Q5: How many songs do Prime members get free with their membership?

Answer 5: 60 million


Amazon Prime Day Quiz Answers Win Rs.1000 Amazon Pay Balance (100 Winners)

Amazon Prime Day Quiz Answers Win Rs.1000 Amazon Pay Balance (100 Winners)

Q1: Which 2020 DC extended universe movie is available on Prime Video as a Prime Day Special?

Answer 1: Birds of Prey

Q2: When is Prime Day 2020?

Answer 2: 6th- 7th Aug

Q3: Which of the following games has a special content release as Prime Day Special?

Answer 3: Ludo King

Q4: Which of the following is NOT launching on Amazon Prime Day 2020?

Answer 4: iPhone 16

Q5: PTill what dates can customers collect Cashback rewards to redeem on Prime Day ?

Answer 5: August 4th


Amazon Prime Day Quiz Answers Win Rs.50000 Amazon Pay Balance (2 Winners)

Amazon Prime Day Quiz Answers Win Rs.50000 Amazon Pay Balance (2 Winners)

Q1: How can you maximize Savings on Prime Day?

Answer 1: All of the above

Q2: There are a host of Prime Day Special movie releases coming up this Prime Day. All of the below are Prime Day special releases, except?

Answer 2: Dil Bechara

Q3: You can save up to Rs. 200 on shopping from Small & Medium Businesses between 23rd July to 4th August.

Answer 3: TRUE

Q4: When is Prime Day 2020 in India?

Answer 4: 6th- 7th Aug

Q5: Prime members can avail which of the following this Prime Day

Answer 5: All of the above


Amazon Prime Day Quiz Answers Win Asus Gaming Laptop (2 Winners)

Amazon Prime Day Quiz Answers

Q1: When iPrime members enjoy which of these?

Answer 1: All of the above

Q2: Prime members get FREE access to Prime Video.

Answer 2: TRUE

Q3: How much would it cost to purchase a one-year Prime membership today?

Answer 3: ₹999

Q4: Only Prime members can avail Prime day deals & new Product launches.

Answer 4: TRUE

Q5: When does Prime Day 2020 start?

Answer 5: 6th Aug, 12 AM


Amazon Prime Day Quiz Answers Win Rs.100000 (1 Winners)

Q1: When is Prime Day 2020 in India?

Answer 1: 6th- 7th Aug

Q2: This Prime Day, Prime members get exclusive access to ____ products. Fill in the blanks

Answer 2: Over 300

Q3: Only Prime members can avail Prime day offers.

Answer 3: TRUE

Q4: Prime Day Special, World Premiere of Shakuntala Devi features which popular Bollywood actress?

Answer 4: Vidya Balan

Q5: Prime members can tune into Prime Day special celebrity curated Music playlists from which of the following artists?

Answer 5: All of the above

Amazon Prime Day Quiz Answers

After giving all 5 correct answers of Amazon Prime Day Quiz you successfully entered the lucky draw to win Rs.1,00,000.


How To Play This Amazon Prime Day Quiz Answers today?

1. First of all open your amazon app and login into your account.

2. Next step you need to go ‘Funzone‘ or you can search in the search bar ‘Quiz‘ and tap on fun zone or you can also click on three lines in amazon app and you will get ‘Funzone‘ Option.

Amazon Pantry Quiz answers

3. Now click on Amazon Prime Day Quiz Answers banner or image and click on start quiz button & play Amazon Prime Day Quiz today.

Amazon Prime Day Quiz Answers

4. Now answer the Amazon Prime Day Quiz Answers correctly according to our provided answer.

Current On Going Amazon Quizzes:- 

Details – Amazon Prime Day Quiz Answers

Organiser:Amazon India
Today’s Amazon Quiz:Amazon Prime Day Quiz
Today’s Prize:Rs.1,00,000 Pay Balance
Amazon Quiz Date:23rd July – 6th Augest 2020
Amazon Quiz Time:Any Time
No Of Winners:1
Winners List Will Be Declared On:15th August 2020

Guys I hope you win this Amazon Prime Day Quiz Answers

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here