Amazon Quiz Answers Today 22 January 2021 – Win Rs.20,000 Amazon Pay Balance

1
3565

Amazon Quiz Answers 2021 – Give Quiz Answers And Win Rs.20,000 Amazon Pay Balance. Time Is Daily 8 AM to 12 PM. Amazon Daily Quiz Is Totally Luck Based We Provide You Right Answers Of The Given 5 Questions You Need To Submit This Answers To Amazon App To Win Prizes. Amazon Quiz Answers Today

Amazon Quiz Answers Today

Join Our Telegram Channel We Provide Instant Daily Quiz Answers Of Amazon and Other Quiz Answers, Also We Provide Many Latest Online Earning Offers And Best Shopping Deals.



Amazon Quiz Answers Today 22 Jan 2021 – Rs.20,000 Pay Balance

Question 1: A number of residents of Hurling village spotted which rare animal (scientific name- Capricornis thar) in the cold deserts of Spiti valley?
Answer: Himalayan serow

Question 2: As per a recent ruling by the Court of Arbitration for Sport, which country cannot use its name, flag, and anthem at the next two Olympics?
Answer: Russia

Question 3: Which tech giant teamed up with several major technology companies to form a new industry group called the “Modern Computing Alliance”?
Answer: Google

Question 4: Which of these breads cannot be made using the technique shown in the picture?
Answer: Roti

Question 5: What is the name of this large-headed, short-tailed bird commonly found in the tropical regions of Africa, Asia, and Oceania?
Answer: Kingfisher

Also Read:


How To Play And Win

  1. This is an app-only quiz so you need to install the amazon app from the play store.
  2. After installing the app login/signup in your account.
  3. Then click here: SUBMIT AMAZON DAILY QUIZ ANSWER HERE
  4. After that, you see 5 questions and you need to answer all 5 questions. Daily answers are available on our site or telegram.
  5. After giving all 5 answers you will be selected in a lucky draw by amazon quiz.
  6. In this lucky draw, the winners will be announced on the last date of the month or the 30th of every month.
  7. So I request you to keep trying and participate daily if your luck then you will be win anything big prize. Amazon Quiz Answers Today

Amazon Daily Quiz Answers 16 Jan 2021 – Rs.5,000 Pay Balance

Question 1: Bhubaneswar and Rourkela are two cities chosen to host the 2023 Men’s World Cup of which sport?
Answer: Field Hockey

Question 2:Chuck Yeager, a World War II fighter ace who recently passed away, became the first person to do what on October 14, 1947?
Answer: Fly faster than the speed of sound

Question 3: A royal bengal tiger was spotted above the unusual 3,000 m altitude in which country for the first time?
Answer: Nepal

Question 4: Who ‘discovered’ this fruit in Guadeloupe in 1493?
Answer: Columbus

Question 5: The picture shows someone picking out a book on a person of which nationality?
Answer: German

Quiz Answers 15 Jan 2021 – Rs.25,000 Pay Balance

Question 1: Koilwar Bridge, officially Abdul Bari Bridge, was recently opened to the public in which Indian state?
Answer: Bihar

Question 2: Under Project Loon, Google aims to provide high-speed internet connectivity in “remote and rural areas” using what?
Answer: Helium-filled balloons

Question 3: Which country announced mission Beresheet 2, intended to land a spacecraft on the Moon in 2024?
Answer: Israel

Question 4: Name this dish, a favourite of Nehru, Khrushchev and Zulfiqar Ali Bhutto.
Answer: Butter Chicken

Question 5: Name of this dinosaur comes from two Greek words meaning what?
Answer: Tyrant lizard

Quiz Answers 14 Jan 2021 – Alexa Echo Dot

Question 1: Recently approved by the cabinet, PM-WANI scheme intends to provide the Indian public with access to what?
Answer: Wi-Fi

Question 2: UNESCO-Bangabandhu award to recognise sustainable job creation is named after the former PM of which country?
Answer: Bangladesh

Question 3: Ankita Ravinderkrishan Raina is the current Indian No. 1 in women’s singles in which sport?
Answer: Tennis

Question 4: The eggs shown here were cooked in what way? (See Quiz Image in App)
Answer: Poached

Question 5: Name this traditional Japanese martial art that uses bamboo swords. (See Quiz Image in App)
Answer: Kendo

Quiz Answers 13 Jan 2021 – Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Question 1: In December 2020, Google announced the shutting down of which 3D-object creation and library platform?
Answer: Google Poly

Question 2: Which country will host the Asia Cup cricket tournament in 2021?
Answer: Sri Lanka

Question 3: Which international organization recently published the ‘Global Wage Report’?
Answer: ILO

Question 4: Name this character from the popular children’s television show ‘Sesame Street’? (see Quiz Image in App)
Answer: Elmo

Question 5: By looking at this picture, name the holiday associated with this vegetable. (see Quiz Image in App)
Answer: Halloween

Amazon Quiz Answers Today 12 Jan 2021 – Rs.10,000 Amazon Pay Balance

Question 1: Meaning “day” in Latin, what new name is given by Facebook to its cryptocurrency ‘Libra’?
Answer: Diem

Question 2: The World Economic Forum will hold its 2021 annual meeting in which city instead of its traditional home of Switzerland?
Answer: Singapore

Question 3: December 6 is observed as the Mahaparinirvan Divas by millions of followers and admirers of which great Indian?
Answer: BR Ambedkar

Question 4: These mythical creatures, found on church buildings around the world, protect stone walls during rain. Name this creature. (see Quiz image in App)
Answer: Gargoyle

Question 5: Name this character from a famous Stephen King Novel. (see Quiz image in App)
Answer: Pennywise

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here