Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 6 March 2021 – Win Up to Rs.1000

0
1759

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – Flipkart has started Flipkart Daily Trivia Quiz for users to win prizes. Here we provide daily all correct answers of Flipkart Daily Trivia Quiz and also provide full details of the quiz.

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Join our Telegram Channel because we provide instant many online offers updates and also provide daily many quiz answers like Flipkart Fake or Not Quiz, Amazon Quiz Answers and Oyo Quiz Answers. Our Telegram Channel is very important for you if you want earn some money with online offers and get the many quiz answers.


Details & Rewards

Flipkart Today’s QuizFlipkart Daily Trivia Quiz
Today’s PrizeFlipkart Gift Vouchers, Gems and More
Quiz WinnersFirst 40,000

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 6 March 2021

Q1. Which of these countries is not a part of the West Indies cricket team?

Answer 1: Ghana (A)

Q2. From 1930 to 1970 , which world cup’s winners were given the Jules Rimet Trophy ?

Answer 2: Football (B)

Q3. Who recently became the fastest Indian bowler to take 250 wickets at home in Test cricket ?

Answer 3: R. Ashwin (C)

Q4. After which NBA player is the bird in the logo of Twitter named ?

Answer 4: Larry Bird (C)

Q5. For which popular NBA player was the nickname “His Airness” used?

Answer 5: Michael Jordan (A)

Also Read:


How To Play Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today

1. First of all open your Flipkart App and go to Game section or click on given below button.

2. Now scroll the page you will see the Flipkart Daily Trivia Quiz banner click on the banner.

3. Click on start survey button.

4. Here you need to give correct answer of Flipkart Quiz

5. After giving all 5 answers of Quiz you will get a surprise gift.

7. Now click on unlock reward button.

free gift vouchers

8. Here you will get any free gift like gift voucher or gems.


Old Flipkart Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 5 March 2021

Q1. Which of the following term refers to the skilled singers of Indian Classical Music ?

Answer 1: Gandharv

Q2. Who was the subject of a Ketan Mehta biopic starring Aamir Khan?

Answer 2: Mangal Pandey

Q3. Which singer started with the group ‘The Wailers’ and is now a global icon?

Answer 3: Bob Marley

Q4. Javed Jaffrey is the son of which legendary comedian?

Answer 4: Jagdeep

Q5. J. Om Prakash, an eminent producer and director is the maternal grandfather of

Answer 5: Hrithik Roshan

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 4 March 2021

Q1. The Vice President of India is also the chairperson of what ?

Answer 1: Rajya Sabha (A)

Q2. If you are standing facing the rising sun , what is the direction to your left ?

Answer 2: North (C)

Q3. Which sultan of Delhi was bom as Fakhr Malik Jauna Khan ?

Answer 3: Muhammad bin Tughluq (C)

Q4. In 2018 , which country created a Blue Bond to raise money for maritime protection ?

Answer 4: Seychelles (A)

Q5. The emblem of which state has a Mithun bison and the word ‘ Unity ‘ inscribed ?

Answer 5: Nagaland (A)

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 3 March 2021

Q1. Which of these martial art forms originated in Japan ?

Answer 1: Judo

Q2. Who is the second Indian batsman to get his Test double century with a six ?

Answer 2: Mayank Agarwal

Q3. To which IPL team was Ajinkya Rahane recently traded by the Rajasthan Royals ?

Answer 3: Delhi Capitals 

Q4. What is the maximum points that can be scored with a basket in basketball ?

Answer 4: Three

Q5. Which NBA player was born Ferdinand Lewis Alcindor Jr ?

Answer 5: Kareem Abdul-Jabbar

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 2 March 2021

Q1. Who played the role of Ali Fazal’s father in the film Prassthanam?

Answer 1: Sanjay Dutt

Q2. Which actor hails from Gopalganj and went to NSD before being cast in the film Run?

Answer 2: Pankaj Tripathi

Q3. Musician duo Hariharan and Lesle Lewis are collectively known as

Answer 3: Colonial Cousins

Q4. Pirates of Silicon Valley is a 1999 film based on the rivalry between

Answer 4: B. Gates and S. Jobs

Q5. Which iconic Bollywood film has been remade in Hollywood as ’Broken Horses?

Answer 5: Parinda

1 March 2021 – Daily Trivia Quiz Answers

Q1. On which country’s flag would you find the famous Angkor Wat temple?

Answer 1: Cambodia (B)

Q2. The sister of which actress recently wrote the book I’ve Never Been (Un)Happier?

Answer 2: Alia Bhatt (A)

Q3. 1 Astronomical Unit roughly corresponds to the distance between

Answer 3: Sun and Earth (A)

Q4. On the packaging of what product would you see a girl named Tarangini Mitra?

Answer 4: Nirma (B)

Q5. What was the reclamation project of the islands of Bombay called?

Answer 5: Hornby Vellard (B)

28 February 2021 – Daily Trivia Quiz Answers

Q1. Who is the first Indian to get to a double century in a Test with a six?

Answer 1: Rohit Sharma (A)

Q2. After which Indian prime minister is the largest indoor sports arena of India named?

Answer 2: Indira Gandhi (B)

Q3. After which princely state’s ruler is the Sawai Mansingh Stadium named?

Answer 3: Jaipur (A)

Q4. Who owns the land on which the iconic Kolkata stadium Eden Gardens stands?

Answer 4: Indian Army (B)

Q5. Madhukar is the middle name of which Indian cricketer?

Answer 5: Ajiyanke Rahane (A)

27 February 2021 – Daily Trivia Quiz Answers

Q1. In which film does Vicky Kaushal play the role of Alia Bhatt’s husband?

Answer 1: Raazi

Q2. The sequel of the film Shubh Mangal Saavdhan is titled Shubh Mangal Saavdhan.

Answer 2: Zyada

Q3. Name the 1996 film by Gulzar based on the Punjab insurgency of 1980s

Answer 3: Maachis

Q4. The line ‘Fear can hold you prisoner, hope can set you free’ is from which film?

Answer 4: Shawshank Redemption

Q5. Mann Ki Lagan’ from the film Paap was the Bollywood debut of which singer?

Answer 5: Rahat Fateh Ali

26 February 2021 – Daily Trivia Quiz Answers

Q1. Which of these popular mobile apps is not owned by Google?

Answer 1: Facebook (A)

Q2. What part of the plant do we eat when we eat carrots?

Answer 2: Root (C)

Q3. Which country has shifted its capital 7 times with the current one since 1990?

Answer 3: Germany (B)

Q4. Who was the Foreign Minister in Mughal emperor Akbar’s court?

Answer 4: Birbal (A)

Q5. What Google developed AI identifies “potentially unsafe” restaurants?

Answer 5: Finder (A)

25 February 2021 – Daily Trivia Quiz Answers

Q1. Which of these wrestlers made her MMA debut at One Championship’s Age of Dragons event?

Answer 1: Ritu Phogat (C)

Q2. After whom is the Lifetime Achievement Award given by BCCI named?

Answer 2: CK Nayadu (A)

Q3. Where did Afghanistan and India play their 2022 FIFA World Cup qualifying match?

Answer 3: Dushanbe

Q4. Which journalist recently resigned from his post of DDCA president?

Answer 4: Rajat Sharma (A)

Q5. On which IPL team’s logo can you see the letters ‘K. J. H. P. H.’?

Answer 5: Kings XI Panjab (A)

24 February 2021 – Daily Trivia Quiz Answers

Q1. Which of these is a Netflix series starring Mithila Palkar?Q1.

Answer 1: Little things (B)

Q2. How is Robert Allen Zimmerman better known to us from the world of music

Answer 2: Bob Dylan (A)

Q3. In Bala, Yami Gautam plays the role of a TikTok star and Bhumi Pednekar plays a

Answer 3: Lawyer (A)

Q4. In the film ‘War’ Hrithik Roshan plays the role of __ Kabir Luthra.

Answer 4: Kabir Luthra Major (C)

Q5. The Bollywood debut of which of these film personalities was directed by David Dhawan?

Answer 5: Taapsee pannu (A)

23 February 2021 Daily Trivia Quiz Answers

Q1. In which language did Tulsidas write the epic poem Ramcharitmanas?

Answer 1: Awadhi

Q2. The death of the last exponent Ishwari Prasad in 1950 led to the decline of

Answer 2: Company Paintings

Q3. Which town was created by Sir Frederick Lawley, a fictional British officer?

Answer 3: Malgudi

Q4. American archaeologist Hiram Bingham discovered which wonder of the world?

Answer 4: Machu Picchu

Q5. Which country abolished Jus Soli, or Birthright Citizenship, in December 2004?

Answer 5: India

22 February 2021 – Daily Trivia Quiz Answers

Q1. The IAAF recently officially changed its name to what among these?

Answer 1: World Athletics (A)

Q2. In which country the sport of sumo wrestling originate?

Answer 2: Japan (A)

Q3. A cricket stadium in which of these cities is named after a former Indian hockey player?

Answer 3: Gwalior (C)

Q4. Who recently set the record for the highest score in T10 League history?

Answer 4: Chris Lynn (C)

Q5. For which team is Yuvraj Singh playing in the 2019 T10 League?

Answer 5: Maratha Arabians (A)

21 February 2021 – Daily Trivia Quiz Answers

Q1. In the welcome series of films, If anil kapoor is Manju Bhai then Nana patekar is ?

Answer 1: Uday Bhai (B)

Q2. In the 2009 bollywood film aladdin, who played the role of Genie?

Answer 2: Amitabh Bachhan (B)

Q3. What was legendary actor sunil dutt’s profession before becoming ana ctor?

Answer 3: Radio Jockey (C)

Q4. Who was named world’s 1st billionaire rapper by Forbes magazine in a cover story?

Answer 4: Jay Z (A)

Q5. In which of these classic bollywood films the villain does not die?

Answer 5: Sholay (B)

20 February 2021 – Daily Trivia Quiz Answers

Q1. Who Is The Current Chief Justice Of India?

Answer 1: Sharad Bodbe (A)

Q2. What Is The Hemispherical Pan Used In Southeast Asian Cooking Called?

Answer 2: Wok (C)

Q3. Vimana, Jagamohana, Natamandira And Bhoga- Mandapa Are The Four Components Of

Answer 3: Lingaraj Temple (B)

Q4. Also Known As The Yumthang Valley, Where Is The Valley Of Flowers Sanctuary?

Answer 4: Sikkim (B)

Q5. Which Chief Minister Of West Bengal Helped Satyajit Ray In Making Pather Panchali?

Answer 5: B.C. Roy (A)

19 February 2021 – Daily Trivia Quiz Answers

Q1. A Ball Of What Colour Is Used In A Day/Night Test Match?

Answer 1: Pink (A)

Q2.In Which Country Is The Ten-Over Cricket League T10 League Held?

Answer 2: UAE (B)

Q3. State Owned Companies From Which Country Sponsor The Professional Cycling Team ‘Astana’?

Answer 3: Kazakhstan (C)

Q4. Which Country Hosted The First-Ever FIFA World Cup Held In The Year 1930?

Answer 4: Uruguay (A)

Q5. Which Is The Only Country To Play In Every FIFA World Cup?

Answer 5: Brazil (B)

18 February 2021 – Daily Trivia Quiz Answers

Q1. Which Actor Played The Role Of Both The Superheroes Deadpool And Green Lantern?

Answer 1: Ryan Reynolds (A)

Q2. The 2019 Film Pet Sematary Is Based On A Book Written By

Answer 2: Stephen King (C)

Q3. Ajay Devgn’s Father Shared His Name With Which Character In The Film Sholay?

Answer 3: Veeru (A)

Q4. Before Foraying In Films, Show ‘Kis Desh Mein Hai Meraa Dil’, Was Seen In The TV

Answer 4: Sushant Singh Rajput (A)

Q5. In The 1992 Film Shola Aur Shabnam, Govinda Did Not Contribute As A

Answer 5: Producer (C)

17 February 2021 – Daily Trivia Quiz Answers

Q1. Who Was The First CM To Have Laid Down His Papers To Assume The Role Of The PM?

Answer 1: H.D Deva Gowda (B)

Q2.What Region Of India Was Called Frederiksoerne During The Danish Rule?Q2.

Answer 2: NicobarIslands (C)

Q3. Parda, Dandi, Gullu And Kunti Are Some Parts Of Which Instrument?

Answer 3: Sitar (A)

Q4. What Was The Small Pocket In Jeans Originally Designed To Carry?

Answer 4: Watch (B)

Q5. Which Dessert’s Invention Is Claimed By Nigel Mackenzie And Lan Dowding?

Answer 5: Banoffie Pie (C)

16 February 2021 – Daily Trivia Quiz Answers

Q1. What Is The Women’s Equivalent Of The Premier International Tennis Event Davis Cup?

Answer 1: Fed Cup

Q2. Asif Kapadia Directed A Documentary On Which Sportsperson That Was Released In 2019?

Answer 2: Diego Maradona

Q3. In 2019, Who Was Appointed As The First Chancellor Of The Sports University Of Haryana?

Answer 3: Kapil Dev

Q4. How Many Overs Were Bowled Per Innings In The Matches Of The 1983 World Cup?

Answer 4: Sixty

Q5. Who Led The Indian Football Team In Its First Official Match In The 1948 Olympic Games?

Answer 5: Talimeren Ao

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here