Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers Today – 5 March 2021

0
459

Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers Today – Flipkart is coming with another new contest named as Dating Aaj Kal quiz contest in this quiz you need to answer the quiz question that asks in the video.

Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers Today

Here we provide daily correct answers of the Flipkart Dating Aaj Kal Quiz. You can play this Flipkart Dating Aaj Kal Quiz daily in the Flipkart app game section and win daily prizes like free gift vouchers and super coins.

Join our Telegram Channel because we provide instant many online offers updates and also provide daily many quiz answers like Amazon Quiz Answers and Oyo Quiz Answers. Our Telegram Channel is very important for you if you want to earn some money with online offers and get the many quiz answers.


Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers Today 6 March 2021

Question 1.

Answer 1: Udit

Question 2.

Answer 2: Accept

Question 3.

Answer 3: Block

Question 4.

Answer 4: Accept

Also Read:


How To Play Flipkart Dating Aaj Kal Quiz

1. First of all open your Flipkart App and go to game section. or click on given below button.

2. Now scroll the page you will see the Flipkart Dating Aaj Kal quiz banner click on the banner.

3. Click on Play and win button.

4. Here you need to watch a video because all questions asked throughout the entire video.

5. Watch the video and answer the all questions as we provided in post.

6. After giving all correct answers of Flipkart Dating Aaj Kal quiz you will get a surprise gift.

7. Now click on unlock surprise gift button.

8. Here you will get any free gift like gift voucher or supercoins.

Flipkart Dating Aaj Kal answers

Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers Today 5 March 2021

Question 1. Who will Angel block ?

Answer 1: Eshaan (C)

Question 2. How long would Angel like to date before getting married ?

Answer 2: 5 Years (B)

Question 3. Who did Angel date in her last relationship ?

Answer 3: Foreigner

Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers Today 4 March 2021

Question 1.

Answer 1: Eeshan

Question 2.

Answer 2: Eeshan

Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers Today 3 March 2021

Question 1. Who will bhawana accept?

Answer 1: Tanish

Question 2. Will angel accept or block karan

Answer 2: Accept

Question 3. Will angel accept or block Rohit?

Answer 3: Block

Question 4. Will angel accept or block udit?

Answer 4: Accept

2 March 2021 – Dating Aaj Kal Quiz Answers

Question 1. Who will bhawana block?

Answer 1: Raghav

Question 2. How does bhawana feel about pets?

Answer 2: Scared of Pets

Question 3. How is bhawana in a relationship?

Answer 3: Not possessive

1 March 2021 – Dating Aaj Kal Quiz Answers

Question 1. Will Bhawana Accept/Block

Answer 1: Rahmeen (A)

Question 2. Will Bhawana Accept/Block

Answer 2: Tanish (C)

28 February 2021 – Dating Aaj Kal Quiz Answers

Question 1. Who will mannat accept?

Answer 1: Gaurav (A)

Question 2. Will bhawana accept or block tanish?

Answer 2: Accept

Question 3. Will bhawana accept or block viraj?

Answer 3: Block

Question 4. Will bhawana accept or block raghav?

Answer 4: Accept

27 February 2021 – Dating Aaj Kal Quiz Answers

Question 1. Who will Mannat block?

Answer 1: Pulkit (A)

Question 2. What does Mannat like to read?

Answer 2: Coming

Question 3. Does mannat understand Japanese?

Answer 3: Yes (A)

26 February 2021 – Dating Aaj Kal Quiz Answers

Question 1. Who will Mannat choose?

Answer 1: Pulkit (B)

Question 2. Who impressed Mannat the most in the speed date?

Answer 2: Pushkar

25 February 2021 – Dating Aaj Kal Quiz Answers

Question 1. Who will Ayushi accept?

Answer 1: Rituj (B)

Question 2. Will Mannat accept or block Tarun?

Answer 2: Block (B)

Question 3. Will Mannat accept or block Pushkar?

Answer 3: Accept (A)

Question 4. Will Mannat accept or block Gaurav?

Answer 4: Accept (A)

24 February 2021Dating Aaj Kal Quiz Answers

Question 1. Who will ayushi block?

Answer 1: Rapper Maddy (A)

Question 2. How is ayushi in a relationship

Answer 2: Kiddish (A)

Question 3. What will ayushi do about her partner past

Answer 3: Will Dig in the Past

23 February 2021Dating Aaj Kal Quiz Answers

Question 1. Who Will Ayushi Accept?

Answer 1: Maddy

Question 2. Who Impressed Ayushi The Most In Speed Date?

Answer 2: Yash

22 February 2021Dating Aaj Kal Quiz Answers

Question 1. Who will Arpita accept?

Answer 1: Pulkit (B)

Question 2. Will Ayushi accept or block Yash?

Answer 2: Accept (A)

Question 3. Will Ayushi accept or block Sachin?

Answer 3: Block (B)

Question 4. Will Ayushi accept or block Rutuj?

Answer 4: Accept (A)

21 February 2021Dating Aaj Kal Quiz Answers

Question 1. Who will arpita block?

Answer 1: Siddhant

Question 2. Has arpita kissed a girl?

Answer 2 : No

Question 3. Will arpita date a bisexual boy?

Answer 3 : No

20 February 2021Dating Aaj Kal Quiz Answers

Question 1. Who will arpita choose ?

Answer 1: Siddhant

Question 2. Who impressed Arpita the most in the speed date

Answer 2 : Pulkit

19 February 2021Dating Aaj Kal Quiz Answers

Question 1. Who Will Nimisha Choose?

Answer 1: Karanbir

Question 2. Will Arpita Accept Or Block Pulkit?

Answer 2 : Accept

Question 3. Will Arpita Accept Or Block Karan?Question 3.

Answer 3: Block

Question 4. Will Arpita Accept Or Block Ronit?

Answer 4 : Accept

18 February 2021Dating Aaj Kal Quiz Answers

Question 1. Who Will Nimisha Block?

Answer 1: Nikhil (C)

Question 2. What Kind Of Relationship Does Nimisha Prefer?

Answer 2 : Same City (B)

Question 3. Where Does Nimisha Want To Settle?

Answer 3: India (B)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here