Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 12th August 2020 – Win ₹50 Gift Voucher

36
710

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers

Content Of Post
 [show]

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers: Hi guys I am back with another quiz answers. Here we provide the all 5 Flipkart quiz answers and all details of Flipkart Fake or Not Fake Quiz answers.

Flipkart is come with new game named as Flipkart Fake or Not Quiz where you will get a chance to win many prizes like free gift vouchers worth Rs.50 or Rs.1000 and some free super coins.

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers

Join our Telegram Channel because we provide instant many online offers updates and also provide daily many quiz answers like Amazon Quiz Answers and Oyo Quiz Answers. Our Telegram Channel is very important for you if you want earn some money with online offers and get the many quiz answers.


Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 12th August

Question 1. The Tamil word “Aiyo” has been added to the Oxford English dictionary

Answer 1: Not Fake

Question 2. Three animals are visible on India’s National Emblem

Answer 2 : Fake

Question 3. Meat and dairy industries emit more greenhouse gas than all cars on earth

Answer 3: Not Fake

Question 4. The original coca cola had cocaine as an ingredient

Answer 4: Not Fake

Question 5. Sending good morning messages can expose private banking information

Answer 5: Fake

Also Read:


How To Play Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers

1. First of all open your Flipkart App and go to game section. or click on given below button.

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers

2. Now scroll the page you will see the Flipkart fake or not fake quiz banner click on the banner.

3. Click on Play and win button.

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers

4. Here you need to watch 12 min video because all 5 questions asked between entire video.

5. Watch the video and answer the all 5 questions as we provided in post.

6. After giving all 5 answers of Flipkart fake or not fake quiz you will get a surprise gift.

7. Now click on unlock surprise gift button.

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers

8. Here you will get any free gift like gift voucher or supercoins.

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers

Also Read:


Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 11th August

Question 1. Madhur Dixit biopic is in works

Answer 1: Fake

Question 2. Microsoft hired an employee named “Mac book” to take a jab at Apple

Answer 2 : Not Fake

Question 3.  Yahoo refused to buy google in 1998

Answer 3: Not Fake

Question 4. Sachin Tendulkar is the first player to score double century in ODI

Answer 4: Fake

Question 5. The longest runnung ad campaign is of Amul

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 10th August

Question 1. Nokia is giving away free smartphones amidst COVID crisis

Answer 1: Fake

Question 2. For the first time in 72 years Indian Rupee is weaker than Bangladesh Taka

Answer 2 : Fake

Question 3.  A goldfish has a 3 second memory

Answer 3: Fake

Question 4. Charlie Chaplin won his only non honorary Oscar for music

Answer 4: Not Fake

Question 5. WIPRO was started originally to produce vanaspati ghee

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 9th August

Question 1. The image of Mahatma Gandhi was first to appear on the Indian Rupee coin

Answer 1: Fake

Question 2. A bill was presented in the Lok Sabha that children abusing parents will be jailed

Answer 2 : Not Fake

Question 3.  A truck crashed into a helicopter in Punjab

Answer 3: Fake

Question 4. A pigeon was arrested by Indian police on a suspicion of being a spy

Answer 4: Not Fake

Question 5. A Union minister promoted bhabhiji papad which will fight corona virus

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 8th August

Question 1. The slogan ‘Quit India’ was suggested by Gandhiji in the Congress session of 1942

Answer 1: Fake

Question 2. Jio offers recharge to celebrate Mukesh Ambani becoming the 6th richest man

Answer 2 : Fake

Question 3. The Nijam of hyderabad was the World’s richest man in 1937

Answer 3: Not Fake

Question 4. Google Images was invented because of Jennifer Lopez’s dress

Answer 4: Not Fake

Question 5. Tiger has always been India’s national animal

Answer 5: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 7th August

Question 1. Tipu Sultan used Rockets to fight against the British in 18th Century

Answer 1: Not Fake

Question 2. RBI has released notes of new denominations

Answer 2 : Fake

Question 3. A women with 4 legs existed

Answer 3: Not Fake

Question 4. USA and India rank 1st and 2nd respectively for conducting COVID-19 tests

Answer 4: Fake

Question 5. Both male and female elephants found in India have tusks

Answer 5: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 6th August

Question 1. India was the first Asian country to have a nuclear reactor

Answer 1: Not Fake

Question 2. Germany asks 4000 people to attend concert as a coronavirus experiment

Answer 2 : Not Fake

Question 3. The Mughals introduced the currency of Rupee in India

Answer 3: Fake

Question 4. Shankar Mahadevan sang ‘Breathless’ in one breath

Answer 4: Fake

Question 5. A 4 year old boy ran 65 kms which is more than full marathon

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 5th August

Question 1. Protests against organ harvesting racket in the name of Corona in Manori

Answer 1: Fake

Question 2. Conman Natwarlal sold the Parliament of India along with the MPs

Answer 2 : Not Fake

Question 3. A human mouth cannot have more than 32 teeth

Answer 3: Fake

Question 4. Bruce Lee was a Cha-Cha dance champion

Answer 4: Not Fake

Question 5. AHCAC conducts a funeral for a helmet

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 4th August

Question 1. Siyaram launches anti-corona fabric

Answer 1: Not Fake

Question 2. Neem is the national tree of India

Answer 2 : Fake

Question 3. Sudha Murthy was the famous Parle G poster girl

Answer 3: Fake

Question 4. Indian Railways is the largest employer in the world

Answer 4: Fake

Question 5. Women in India have more gold than few first world nations combined

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 3rd August

Question 1. Modi rakhi competes against Chinese rakhi for Rakshabandhan 2020?

Answer 1: Not Fake

Question 2. Central government is giving Rs 1.5 lakh to municipalities for every Covid +ve patient?

Answer 2 : Fake

Question 3. In 1928 Amsterdam Olympics India won its 1st gold without conceding a single goal?

Answer 3: Not Fake

Question 4. NASA has discovered a new zodiac sign?

Answer 4: Fake

Question 5. Hrithik Roshan was the original choice for SRK’s roles in Don 2 and Swades?

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 2nd August

Question 1. Whiskey will be sold in paper bottles

Answer 1: Not Fake

Question 2. Ratan Tata said a non-Tata may head the Tata Trusts

Answer 2 : Not Fake

Question 3. Priyanka Chopra was married before she married Nick Jonas

Answer 3: Fake

Question 4. Funeral was held for glacier in Iceland

Answer 4: Not Fake

Question 5. Union Govt revokes the right of police to give you bail

Answer 5: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 1st August

Question 1. Bank of China to open its branch in India amidst border tensions?

Answer 1: Fake

Question 2. Amitabh Bachchan’s original name was lnquilaab?

Answer 2 : Not Fake

Question 3. WHO claims that asymptomatic patients cannot spread COVID-19?

Answer 3: Fake

Question 4. Fish with human lips and teeth found in Malaysia?

Answer 4: Fake

Question 5. It is illegal in India to use monkeys for entertainment purposes?

Answer 5: Not fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 31st July

Question 1. Nostradamus had predicted that corona will spread in Italy from China in 2020

Answer 1: Fake

Question 2. Indians spend most of their time reading

Answer 2 : Not Fake

Question 3. CPI leaders protest against India

Answer 3: Fake

Question 4. Badshah wont make remix songs

Answer 4: Not fake

Question 5. Asian giant hornet bite left people unconscious

Answer 5: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 30th July

Question 1. India’s biggest slum Dharavi was an island until the 18th century?

Answer 1: Not Fake

Question 2. Badminton was originally called Poona?

Answer 2 : Not Fake

Question 3. Lockdown related fines worth Rs.1 crore collected within 5 days in Pune?

Answer 3: Not Fake

Question 4. Diljit Dosanjh took lvanka Trump to see the Taj Mahal?

Answer 4: Fake

Question 5. Budweiser employee urinated in beer tanks for 12 years

Answer 5: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 29th July

Question 1. Drinking alcohol can protect from Covid-19 infection

Answer 1: Fake

Question 2. Residents of Indus valley civilization had private toilets

Answer 2 : Not Fake

Question 3. WHO offers upto $100 for 2-3 hours of work from home

Answer 3: Fake

Question 4. Kalki Koechlin’s great grandfather was the chief engineer of the Eiffel Tower

Answer 4: Not Fake

Question 5. Bihar’s businessman lodged complaint against dog for stealing Rs. 400,000

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 28th July

Question 1. Uttarakhand forest fires were unnatural

Answer 1: Fake

Question 2. Russia completes clinical trials of Covid19 vaccine

Answer 2 : Fake

Question 3. Himesh Reshammiya has composed new 300 songs during the lockdown

Answer 3: Not Fake

Question 4. Goair employee posted hateful tweets

Answer 4: Fake

Question 5. Guiness world record for fastest nose typing

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 27th July

Question 1. Owls can rotate their head 360 degrees?

Answer 1: Fake

Question 2. Amitabh Bachchan thanks doctors via video after he tests COVID-19 +ve?

Answer 2 : Fake

Question 3. An Indian company is the largest producer of vaccines in the world?

Answer 3: Not Fake

Question 4. Miracle baby born with three eyes in Germany?

Answer 4: Fake

Question 5. WHO accepts home remedy cure for COVID-19?

Answer 5: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 26th July

Question 1. Satyajeet Ray, was the first Indian to win an Oscar?

Answer 1: Fake

Question 2. Email is older than the Internet?

Answer 2 : Not Fake

Question 3. Infosys was started with a loan of 10000/- from Sudha Murthy?

Answer 3: Not Fake

Question 4. Do yellow frogs emerge in Madhya Pradesh as a result of COVID-19?

Answer 4: Fake

Question 5. Snooker was invented in Jabalpur,India?

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 25th July

Question 1. Kolkata was the 1st city to get electricity in India?

Answer 1: Fake

Question 2. COVID-19 Swab tests damage the blood-brain barrier?

Answer 2 : Fake

Question 3. Ranveer Singh and Sonam Kapoor are cousins?

Answer 3: Not Fake

Question 4. Monkeys wreak havoc in a COVID hospital in India?

Answer 4: Fake

Question 5. High-profile Twitter accounts were hacked in the Bitcoin scam?

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 24th July

Question 1. Google to invest $10 billion in India?

Answer 1: Not Fake

Question 2.  A wristband has been invented that gives you a shock when you curse?

Answer 2 : Not Fake

Question 3. Deepika Padukone stepped out to buy liquor during the lockdown?

Answer 3: Fake

Question 4. Vedic maths comes from the Vedas?

Answer 4: Fake

Question 5. White tiger are albino tigers?

Answer 5: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 23rd July

Question 1. Samosa And Jalebi Originated In India?

Answer 1: Fake

Question 2.  Jadoo Will Comeback In Krrish4?

Answer : Not Fake

Question 3. Giant Skeleton Of Son Of Bheema – Ghatotkatch Found?

Answer 3: Fake

Question 4. Rats Chew cash Worth Rs.13 Lakh?

Answer 4: Fake

Question 5. First rocket of India was brought on cycle and bullock cart?

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 22nd July

Question 1. Cricket was an Olympic sport?

Answer 1: Not Fake

Question 2. Human-sized bats exist?

Answer : Fake

Question 3. Aamir Khan gave sacks of wheat with Rs.15000/- inside it?

Answer 3: Fake

Question 4. WhatsApp will now charge money from its users?

Answer 4: Fake

Question 5. Bullet bikes are worshipped in a temple in Rajasthan?

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 21st July

Question 1. Sachin Tendulkar has played cricket for Pakistan

Answer 1: Not Fake

Question 2. 169 residents of a Mumbai complex tested covid positive

Answer : Fake

Question 3. PM Modi appoints drone wizard as a DRDO scientist

Answer 3: Fake

Question 4. Father hired gamers to kill his son’s online character

Answer 4: Not Fake

Question 5. Ludo and Snake & ladders invented in India

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 20th July

Question 1. Manoj Bajpayee to play the role of Vikas Dubey in his biopic

Answer 1: Fake

Question 2. Couple called off wedding over a fight regarding PM Modi

Answer : Not Fake

Question 3. Fake SBI branch opened in Tamil Nadu

Answer 3: Not Fake

Question 4. Tomato ketchup had been used as a medicine in 1830s

Answer 4: Not Fake

Question 5. Prashant Bhushan filed PIL against TikTok ban

Answer 5: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 19th July

Question 1. Hockey is India’s national sport

Answer 1: Fake

Question 2. Camels store water in their humps

Answer : Fake

Question 3. Ayushmann Khurana was rejected by Dharma Productions for being an outsider

Answer 3: Not Fake

Question 4. There was a direct bus service from London to Kolkata in 1950

Answer 4: Not Fake

Question 5. Bharat Biotech’s VP took first dose of corona virus vaccine

Answer 5: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 18th July

Question 1. Ranveer & Deepika campaigned for BJP in 2019

Answer 1: Fake

Question 2. Thomas Edison inventedlight bulb

Answer : Fake

Question 3. Masks are selling for Rs. 15000 

Answer 3: Not Fake

Question 4. Teen spent Rs. 16 lakhs in PUBG

Answer 4: Not Fake

Question 5. Criminal used corona to run from police

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 17th July

Question 1. Centre Is Planning To Sack Goverment Employees

Answer 1: Fake

Question 2. 100 – Year Old Man Sets Record By Completing A Full Marathon

Answer : Not Fake

Question 3. Parrot Was Arrested For Hurling Abuses

Answer 3: Not Fake

Question 4. Human Urine Could Help Make Concrete On The Moon

Answer 4: Not Fake

Question 5. Sushant Singh Rajput’s Father Demands CBI Enquiry Into His Death

Answer 5: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 16th July

Question 1. Unesco Declared “Jana Mana Gana ” As Best Enthem?

Answer 1: Fake

Question 2. Bulls Get Angry When They See Red Colour ?

Answer : Fake

Question 3. UP Family Mistakes Ganja as Methi and end up having “Ganza Sabzi”?

Answer 3: Not Fake

Question 4. Ranbeer and Alia were going to have Mariage in January 2020?

Answer 4: Fake

Question 5. Groom Dies after 2 Days of Wedding and 95 other tested positive?

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 14th July

Question 1. PM Dhan Lakshmi Yojna giving women Rs. 5 lakhs loan without interest

Answer 1: Fake

Question 2. Corona patient dies as family unplugs ventilator to plug in cooler

Answer : Not Fake

Question 3. We use only 10% of our brains

Answer 3: Fake

Question 4. Horrible stench led to an unscheduled landing of plane

Answer 4: Not Fake

Question 5. Arjun tendulkar got selected in u-16 team because of nepotism

Answer 5: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 13th July

Question 1. Prolonged use of mask causes oxygen deficiency?

Answer 1: Fake

Question 2. The Kumbh Mela gathering is visible from space?

Answer : Not Fake

Question 3. WHO has sent a warning of Nipah virus outbreak in India?

Answer 3: Fake

Question 4. High Court grants divorce on wife’s refusal to wear Sindoor?

Answer 4: Not Fake

Question 5. Salman Khan donated Rs. 250 crores to fight coronavirus?

Answer 5: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 12th July

Question 1. Eating Garlic can Protect You From Coronavirus?

Answer 1: Fake

Question 2. Hindi translation of MASK is nasikamukhsanrakshak keetaanurodhak vayuchanak vastrdoriyuktpattika?

Answer : Not Fake

Question 3. Rs. 2000 note to be banned and Rs. 1000 note to be reprinted?

Answer 3: Fake

Question 4. Furniture can now be grown?

Answer 4: Not Fake

Question 5. Chameleons change colour to camouflage themselves?

Answer 5: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 11th July

Question 1. Rinsing your nose with saline can prevent covid19 infection

Answer 1: Fake

Question 2. Chyawanprash flavoured ice cream is now available in market

Answer : Not Fake

Question 3. Gym equipment moves with paranormal forces

Answer 3: Fake

Question 4. kartik aryan’s amitbtion to be an actor led to his beakup?

Answer 4: Not Fake

Question 5. Federal Govt is giving Rs. 5000 to citizens

Answer 5: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 10th July

Question 1. Telugu is world’s 2nd best script

Answer 1: Fake

Question 2. Pneumonia vaccine protects against covid19

Answer : Fake

Question 3. Jharkhand doctor prescribed pregnancy test to two young men

Answer 3: Not Fake

Question 4. Rajnikanth’s most popular dialogue Yenna Rascala was never said by Rajnikanth

Answer 4: Not Fake

Question 5. Ostrich hides its head in sand in danger

Answer 5: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 9th July

Question 1. Continuous use of sanitiser can cause skin cancer

Answer 1: Fake

Question 2. Dr. Harsh Vardhan was elected as chair of WHO’s Excutive Borad

Answer : Not Fake

Question 3. Directly looking at the sun during a Solar eclipse leads to blindness?

Answer 3: Fake

Question 4. Rohit Shetty has worked as a dress man and a hairdresser.

Answer 4: Not Fake

Question 5. A light bulb can be used to spy on you.

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 8th July

Question 1. Spraying Alchohol on Your Body Kills Corona Virus?

Answer 1: Fake

Question 2. Money Steels Blood Samples of Corona Virus?

Answer : Not Fake

Question 3. Mukesh Ambani Removed SRK From Jio Ads?

Answer 3: Fake

Question 4. Mount Everest is Tallest Mountain on Earth?

Answer 4: Fake

Question 5. Finding a Rs.10 Coin in Soil is Considered as a Treasure in India ?

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 7th July

Question 1. Corona Virus can be Transferred through Mosquito Bites?

Answer 1: Fake

Question 2. Sonam Tweeted Her Privallage is her Karma?

Answer : Not Fake

Question 3. Human Tongue has a Unique print?

Answer 3: Not Fake

Question 4. Bats are Blind?

Answer 4: Fake

Question 5. Spreading Fake News Can Get You Arrested?

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 6th July

Question 1. Gargling with bleach prevents Covid-19?

Answer 1: Fake

Question 2. The word “Industry” comes from Indus River?

Answer : Fake

Question 3. Peanut is not a nut?

Answer 3: Not Fake

Question 4. Shah Rukh Khan’s next film is Tipu Sultan?

Answer 4: Fake

Question 5. RBI has banned Google Pay?

Answer 5: Fake


Assured Rewards Of Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 

  • Rs.1000 Gift Vouchers For 100 Winners.
  • Rs.50 Gift Vouchers For 3000 Winners.
  • Supercoins For Remaining Winners.
Flipkart Quiz Answers

I hope you you like Flipkart fake or not fake quiz answers/ Flipkart fake or not answers! Best of luck !

36 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here