Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers – 22 March 2021

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today – Flipkart Kya Bolti Public Season 3 is a quiz contest in this quiz you need to answer the quiz question. Here you need to watch a video.

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

Here we provide daily correct answers of Flipkart Kya Bolti Public Quiz. You can play this Flipkart Kya Bolti Public Quiz daily in flipkart app game section and win daily prizes like free gift vouchers and super coins.

Join our Telegram Channel because we provide instant many online offers updates and also provide daily many quiz answers like Amazon Quiz Answers and Oyo Quiz Answers. Our Telegram Channel is very important for you if you want earn some money with online offers and get the many quiz answers.


Contents

Assured Rewards Of Flipkart Kya Bolti Public

PrizeWinners
₹1000 Gift Voucher100 Winners
₹50 Gift Voucher3000 Winners
Super CoinsRemaining Users

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers – 22 March 2021

Q1. What would you like to become ?

Answer 1: Sabse Funny

Q2. What would you like to have ?

Answer 2: Own business

Q3. What do you like more ?

Answer 3: Bluetooth headphones

Also Read:


How To Play Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

1. First of all open your Flipkart App and go to video section or click on given below button.

2. Now scroll the page you will see the Flipkart Kya Bolti Public Quiz banner click on the banner.

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

3. Click on Play and win button.

4. Here you need to watch video because all 5 questions asked between entire video.

5. Watch the video and answer the all 5 questions as we provided in post.

6. After giving all 5 answers of Flipkart Kya Bolti Public Quiz you will get a surprise gift.

7. Now click on unlock reward button.

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

8. Here you will get any free gift like gift voucher or super coins.


Old Quiz Answers

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers – 21 March 2021

Q1. Who is a better anchor turned actor ?

Answer 1: Manish Paul (A)

Q2. What is the best way to relax after a long day ?

Answer 2: Spend Times With Friends (A)

Q3. Which of these insects is scarier ?

Answer 3: Honey Bees (A)

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers – 20 March 2021

Q1. Which Vidya Balan movie ts better

Answer 1: Bhool Bhulaiya

Q2. Who would you want as a friend?

Answer 2: Fashion Expert

Q3. Which snacks is better?

Answer 3: Aloo Bhujiya

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers – 19 March 2021

Q1. Whose wedding outfit was better?

Answer 1: Varun & Natasha

Q2. Which of these activity is more enjoyable?

Answer 2: Cycling

Q3. Which side dish is more preferalble

Answer 3: Fries

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers – 18 March 2021

Q1. Should the content on digital platform go under censorship

Answer 1: Yes

Q2. Which of these is a more popular cold beverage

Answer 2: Mocktail

Q3. Who is a better on-screen teacher

Answer 3: Miss chandani

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers – 17 March 2021

Q1. Whose online content is better

Answer 1: Ashish Chanchlani (A)

Q2. Which of these dishes should be banned

Answer 2: Chocolate Momos (A)

Q3. Which of these things you always carry in your bags

Answer 3: Condoms (A)

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers – 16 March 2021

Q1. I-will ott platform take over movie theathers?

Answer 1: Yes (A)

Q2. What do you use more in your tex messages

Answer 2: Emoji (A)

Q3. Whose carrer looks more promising

Answer 3: Swetha Tripathi (B)

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers – 15 March 2021

Q1. Which of these is more convenient?

Answer 1: Rs.10 Note (B)

Q2. Which sports personality is more popular?

Answer 2: Saina Mirza (A)

Q3. What would you like to become?

Answer 3: Maestro Music

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers – 14 March 2021

Q1. Which father-daughter duo is more popular?

Answer 1: Ananya & Chunkey

Q2. With whom would you like to discuss your problems first?

Answer 2: Friends

Q3. Which kind of parties do you like to attend?

Answer 3: Cocktail Party

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers – 13 March 2021

Q1.  Who has a better smile ?

Answer 1: KARTIK ARYAN

Q2. What goes best with bread ?

Answer 2: BUTTER

Q3. What is technology for us ?

Answer 3: TECHNOLOGY IS HELPFULL

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers – 12 March 2021

Q1. Which of these movies you would like to re – watch with your family ?

Answer 1: Hera Pheri

Q2. Have you ever seen a shooting star and made a wish ?

Answer 2: Yes

Q3. Which sweet is tastier ?

Answer 3: Gulab Jamun

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers – 11 March 2021

Q1. Where would you like to go on your honeymoon ?

Answer 1: India (A)

Q2. Which on screen couple are missed more ?

Answer 2: Anurag And Prerna(A)

Q3. What kind of quality do you look for in a friend ?

Answer 3: Communicator (A)

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers – 9 March 2021

Q1. Which of the sister duo is more popular ?

Answer 1: Karishma – Kareena (A)

Q2. What helps you to make your mood better ?

Answer 2: Good Music (A)

Q3. Which Apple product is more popular ?

Answer 3: iPad (B)

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers – 8 March 2021

Q1. Which actress has portrayed the role of Komolika better?

Answer 1: Hina Khan (A)

Q2. Is 2000 note inconvenient to use?

Answer 2: Yes (A)

Q3. Which sports movie is better?

Answer 3: Chak de India (A)

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers – 7 March 2021

Q1. Which place is better for a destination wedding ?

Answer 1: Fort

Q2. Which actor plays female character better ?

Answer 2: Sunil Grover

Q3. Which attire looks better in winter ?

Answer 3: Sweat Shirt

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers – 6 March 2021

Q1. Whose concert would you like to attend ?

Answer 1: Arjit Singh

Q2. Do Indians support Paternity leave policy ?

Answer 2: Yes

Q3. What do you prefer in your meal ?

Answer 3: Roti

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers – 5 March 2021

Q1. Which IPL captain has better physique ?

Answer 1: KL RAHUL

Q2. Who is a more popular singer ?

Answer 2: HONEY SINGH 

Q3. Which of these 90s games were more popular ? ?

Answer 3: MARIO

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers – 4 March 2021

Q1. Which mother – daughter duo is better ?

Answer 1: Amrita Singh and Sara Ali Khan (A)

Q2. Can love happen twice ?

Answer 2: Yes (A)

Q3. What would you choose after winning a toss in a cricket match ?Q3.

Answer 3: Bating (A)

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers – 3 March 2021

Q1. In which family would you like to be born?

Answer 1: Kapoors (A)

Q2. Which of these is more addictive?

Answer 2: Youtube Videos (A)

Q3. Where would you like to live after retirement?

Answer 3: Bungalow (A)

2 March 2021 – Kya Bolti Public Answers

Q1. Which cartoon character has a better physique?

Answer 1: Popeya (A)

Q2. Should couples stay in a live-in relationship before marriage?

Answer 2: No (B)

Q3. Which actor among 90s era was more entertaining?

Answer 3: Salman Khan (B)

1 March 2021 – Kya Bolti Public Answers

Q1. Which ‘student of the year’ trio is better?

Answer 1: Alia – Varun – Siddharth (A)

Q2. On which of these days we find it difficult to go to the office?

Answer 2: Monday (A)

Q3. For whose wedding you would be more excited?

Answer 3: Best Friend (A)

28 February 2021 – Kya Bolti Public Answers

Q1. What would you choose?

Answer 1: Rs.1 Lakh (B)

Q2. Which luxury item you would want in your house?

Answer 2: Barbeque Setup (A)

Q3. Which celebrity baby name is cuter?

Answer 3: Vamika (A)

27 February 2021 – Kya Bolti Public Answers

Q1. During wedding should the groom also put mehendi?

Answer 1: Yes (A)

Q2. Who is a better actor?

Answer 2: Prabhas (A)

Q3. Which South Indian dish is better?

Answer 3: Dosa-Sambhar (B)

26 February 2021 – Kya Bolti Public Answers

Q1. Which form of martial art is more interesting

Answer 1: Kung Fu (B)

Q2. Did you ever had a crush on teacher?

Answer 2: Yes (A)

Q3. Which vegetable is most disliked?

Answer 3: Karela (A)

25 February 2021 – Kya Bolti Public Answers

Q1. Which pizza outlet is better?

Answer 1: Dominos (A)

Q2. Do Indians believe in ghosts?

Answer 2: Yes (A)

Q3. Who has a better airport look?

Answer 3: Kartina Kaif (A)

24 February 2021 – Kya Bolti Public Answers

Q1. Who is more entertaining

Answer 1: Kangana Ranaut (A)

Q2. Where would you prefer to be pierced

Answer 2: Eyebrow Piercing (A)

Q3. What kind of videos you would prefer to watch

Answer 3: Animal Videos (A)

23 February 2021 – Kya Bolti Public Answers

Q1.  Which TV host is hotter?

Answer 1: Karan Kundra

Q2. Who do you want to become?

Answer 2: Singer

Q3. Are dating apps waste of time? Check

Answer 3: No

22 February 2021 – Kya Bolti Public Answers

Q1. Which Bollywood actor can become a Hollywood star?

Answer 1: Hrithik Roshan

Q2. Which mode of payment is preferred by most people?

Answer 2: Credit – Debit (A)

Q3. Which biopic is more awaited?

Answer 3: Kangana Ranaut (A)

21 February 2021 – Kya Bolti Public Answers

Q1. Who is these bollywood actors is more underrated

Answer 1: Manoj Bajpayee (B)

Q2. Which is a better way to store photographs

Answer 2: Photo Album (B)

Q3. Which of these habits is worse

Answer 3: Dishonesty

20 February 2021 – Kya Bolti Public Answers

Q1. Who Is More Strict?

Answer 1: Papa (B)

Q2. Which Of These Filmstars Is More Stylish?

Answer 2: Ranveer Singh (B)

Q3. Which Ice-Cream Is More Popular?

Answer 3: Mango (A)

19 February 2021 – Kya Bolti Public Answers

Q1. Which Bollywood Couple Should Get Married Next?

Answer 1: Tiger & Disha (B)

Q2. Which Of These Things Will Be More Difficult To Quit?

Answer 2: Junk Food (A)

Q3. Which Of These Things Should Be Banned?

Answer 3: Smoking (A)

18 February 2021 – Kya Bolti Public Answers

Q1. Which Biscuit Tastes Better With Tea?

Answer 1: Rusk

Q2. Which Household Chores Is More Boring?

Answer 2: Washing Dishes

Q3. Which Of These Couples Is More Popular?

Answer 3: Akshay- Twinkle

17 February 2021 – Kya Bolti Public Answers

Q1. What Kind Of Career Do Indians Opt For?

Answer 1: Follow Passion (B)

Q2. What Would You Rather Be?

Answer 2: Class Monitor (A)

Q3. Which Pizza Is Better?

Answer 3: Cheese Burst (B)

16 February 2021 – Kya Bolti Public Answers

Q1: Who Is A Better Director?

Answer 1: Karan Johar

Q2: Which Popcorn Flavour Is More Popular?

Answer 2: Cheese Popcorn

Q3: Which Game Is More Enjoyable With Family?

Answer 3: Housie

Leave a comment